fu'a talafou

2017 European Business Development Gaoioiga i Farani, Netherlands, ma Siamani

O le soifua maloloina o se manaoga le maalofia mo le faʻalauiloaina o le atinaʻeina o tagata soifua, o se tulaga faʻavae mo le atinaʻeina o le tamaoaiga ma agafesootai, ma o se faʻailoga taua mo le faʻataunuʻuina o se olaga umi ma le soifua maloloina mo le atunuʻu, lona manuia ma le toe faʻafouina o le atunuʻu.O Saina ma Europa o loʻo feagai ma le tele o luʻitau masani i le tuʻuina atu o auaunaga tau soifua maloloina i le faʻatupulaia o tagata matutua.Faatasi ai ma le faʻatinoina o le "One Belt, One Road" taʻiala a le atunuʻu, Saina ma le tele o atunuʻu Europa ua faʻavaeina le tele ma le malosi o le galulue faʻatasi i le tulaga o le soifua maloloina.

talafou2 (1)
talafou2 (2)

Mai Oketopa 13th, Liang Wei, taʻitaʻifono o Chengdu Federation o Alamanuia ma Pisinisi o le ulu o le faʻatonuga, Shi Jun, taʻitaʻifono o Chengdu Health Service Alamanuia Chamber of Commerce ma Justgood Health Group Alamanuia o le sui ulu o le tuʻuina atu, ma 21 pisinisi, 45 Na o atu le aufaipisinisi i Farani, Netherlands, Siamani mo le 10 aso galuega tau atinae.O le vaega o le tuʻuina atu e aofia ai paka a le falemaʻi, atinaʻeina o meafaigaluega faʻafomaʻi, gaosiga ma le faʻatau, tausiga o meafaigaluega, bio-pharmaceuticals, in vitro diagnostics, pulega o le soifua maloloina, tupe faʻafomaʻi, tautua matutua, pulega o falemaʻi, tuʻuina atu meaʻai, gaosiga o meaʻai, ma le tele o isi matāʻupu .

Na latou faʻatulagaina ma auai i 5 faʻasalalauga faʻavaomalo, fesoʻotaʻiga ma le sili atu i le 130 atinaʻe, asiasi i falemaʻi 3, vaega o tagata matutua, ma paka pisinisi faʻafomaʻi, sainia 2 fuafuaga faʻatasi ma pisinisi i le lotoifale.

talafou2 (3)

O le German-Chinese Economic Association o se faʻalapotopotoga taua e faʻalauteleina le atinaʻeina o le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga sootaga i le va o Siamani ma Saina ma o se faʻalapotopotoga faʻalauteleina o le tamaoaiga i Siamani ma sili atu nai lo le 420 kamupani a le aufaipisinisi, lea e tuuto atu i le faʻavaeina o tupe faʻafaigaluega ma fefaʻatauaʻiga saoloto ma saʻo. sootaga i le va o Siamani ma Saina ma siitia le tamaoaiga tamaoaiga, mautu ma atinae lautele o atunuu uma e lua.E toasefulu sui o le "Chengdu Health Services Chamber of Commerce European Business Development" na o atu i le ofisa o le German-Chinese Economic Federation i Cologne, lea na fesootai ai sui mai itu uma e lua e uiga i le tamaoaiga ma fefaʻatauaʻiga sootaga i le va o Siamani ma Saina ma fefaʻatauaʻi. manatu i le galulue faatasi o itu e lua i le tulaga o le soifua maloloina.Ms. Jabesi, Saina Pule o le German-Chinese Economic Federation, na muamua faʻalauiloaina le tulaga o le German-Chinese Economic Federation ma auaunaga faʻavaomalo faʻavaomalo e mafai ona tuʻuina atu;Liang Wei, Peresitene o le Chengdu Federation o Alamanuia ma Pisinisi, faʻafeiloaʻi avanoa faʻafaigaluega i Chengdu, faʻafeiloaʻi pisinisi Siamani e teu faafaigaluega ma atiina ae i Chengdu, faʻamoemoe e mafai e pisinisi Chengdu ona tulaueleele i Siamani mo le atinaʻe, ma tulimatai atu i le tatala ma fefaʻasoaaʻi felagolagomai. fa'avae e fa'atupu atili ai avanoa galulue fa'atasi mo sui o itu e lua.O le peresetene o Justgood Health Industry Group Mr. Shi Jun, na faʻalauiloaina le fua a le kamupani ma faʻaalia lona faʻamoemoe e mafai e itu uma e lua ona faʻalauteleina le felagolagomaʻi i meafaigaluega faʻafomaʻi ma mea e faʻaaogaina, vailaʻau ma meaʻai faaopoopo, puleaina o faʻamaʻi, ma isi matāʻupu tau soifua maloloina i le lumanaʻi.

O le 10 aso pisinisi malaga na matua aoga tele, ma na fai mai sui o le au fai pisinisi, "O lenei gaioiga faʻapisinisi e faʻatusatusa, mauoa i mea e aofia ai ma faʻapolofesa, o se faʻalauteleina pisinisi a Europa e sili ona manatua pea. O le malaga i Europa e mafai ai e tagata uma ona malamalama atoatoa i le tulaga. o le atinaʻeina o fomaʻi i Europa, ae ia faʻatagaina foi Europa ia malamalama i le gafatia o le atinaʻeina o le atinaʻeina o maketi a Chengdu, pe a uma ona toe foʻi i Chengdu, o le a faʻaauau pea le tulitatao o le aumalaga ma Farani, Netherlands, Siamani, Isaraelu ma isi pisinisi faʻapipiʻi, faʻavaveina le galuega fa'atasi i se taimi vave e mafai ai."


Taimi meli: Nov-03-2022

Auina mai lau savali ia i matou: